Ligging

Door de centrale ligging van Camping Groot Einder bent u in de gelegenheid om tijdens uw verblijf een bezoek te brengen aan verschillende bezienswaardigheden zoals de Auroramolen of Kasteel Baexem.

Houdt u van een actieve vakantie, onze camping ligt aan het knooppunt van de Peel een Maas fietsroute, wandelen of vissen kunt u in de Tungelroyse beek.

Nationaal Park De Meinweg ligt ten oosten van Roermond en wordt aan drie kanten omsloten door Duitsland. In het park is een uniek terrassenlandschap te vinden dat voor Nederland uiterst bijzonder is. De terrassen zijn in de loop van tienduizenden jaren ontstaan door inschuringen van De Maas en verschuivingen in de aardkorst langs de drie breuklijnen die door het gebied lopen. Ga in het park op zoek naar wilde zwijnen, reeƫn en zelfs de adder die binnen Limburg alleen nog hier voorkomt. Nationaal Park De Meinweg heeft een oppervlakte van circa 1.800 ha.
Kinderen en hun ouders kunnen in de Meinweg de speciale wandelapp downloaden. Hoofdpersoon tijdens deze wandeling is Aart Beving, een klein opdringerig mannetje dat de oorzaak schijnt te zijn van de aardbevingen in deze regio. Maar Aart heeft niet alleen maar liggen slapen, want hij weet leuke wetenswaardigheden te vertellen!
Het hoogtepunt van de wandeling is dat je onderweg precies op de plek komt waaronder de groezelige grot van Aart zich bevindt!
Op de website van Nationaal Park De Meinweg vindt u allerhande informatie over het park en haar omgeving.

3 kilometer van de camping ligt het natuurreservaat het Leudal, hier kunt u heerlijk wandelen, en een bezoek brengen aan de Leumolen of het Leudalmuseum.

Een dagje shoppen kunt u in Roermond bij het Designer Outlet.

De centrale ligging van de camping biedt u ook de mogelijkheid voor een dagje uit in Duitsland of Belgiƫ.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in het nabijgelegen Heythuysen terecht.